Cover
Belföld
Fidesz: Vona Gábornak kell magyarázatot adnia!
2018-02-0217:17
fidesz, orbán viktor, jobbik, vona gábor, Jakab Péter, illegális bevándorlás
Orbán Viktor miniszterelnök bevándorláspolitikája elég egyértelmű az egész világ számára. Akinek magyarázatot kell adnia az Vona Gábor, a Jobbik elnöke - emelte ki a Fidesz péntek délután az MTI-hez eljuttatott közleményében. 
A nagyobbik kormánypárt Jakab Péter, a Jobbik szóvivője pénteki sajtótájékoztatójára reagált, melyen a Jobbik felszólította Orbán Viktor kormányfőt, hogy ne "meneküljön ócska hazug plakátkampányok és gépi hangú telefonhívások mögé", hanem magyarázza el, miért folytat "három éve titokban bevándorláspárti politikát". 
    
A Fidesz erre reagálva leszögezte: akinek magyarázatot kell adnia, az Vona Gábor. Azt írták: Vona Gábor az, aki "rendszeres vendég muszlim országokban, ahol Allahot és az iszlámot dicsőíti". Vona Gábor volt, aki "Gyurcsányékkal és a szocialistákkal együtt megakadályozta a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást". 
    
Felidézték továbbá, hogy Vona Gábor azt mondta: el lehet azon gondolkodni, hogy a kvótát végrehajtsuk. Ezen felül Vona Gábor volt, aki a bevándorlási válság közepette azt mondta, hogy "a kerítés egy hatalmas bukás", és "egy kommunikációs blöff". Vona Gábor korábban nemzeti radikalizmust ígért a választóinak, de a "hatalomért és a pénzért eladta a pártja lelkét" - fejtette ki közleményében a Fidesz, amely szerint "láthatóan egyre kétségbeesettebb a Jobbik". 

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ