Cover
Sport
Nagy Dominik újra a Fradiban
2018-02-0212:05
Visszatér Nagy Dominik Lengyelországból a Ferencvárosba. Ezt a zöld-fehér klub hivatalos honlapján jelentette be. A középpályás egy évre kölcsönbe érkezik korábbi csapatához.
Bár már január elején körvonalazódott, végül csak péntek reggel vált hivatalossá, hogy Nagy Dominik visszatér korábbi klubjához, a Ferencvároshoz. A válogatott középpályás tavaly tavasszal 12 mérkőzésen 4 gólt szerzett a lengyel bajnoki címet szerző Legia Warszawa csapatában, utána viszont kétszer is a tartalékokhoz száműzték, mert a klub szerint problémák adódtak a hozzáállásával.

Október óta nem szerepelt a varsóiaknál a felnőtt csapatban, így biztos volt, hogy kölcsönadják. A Fradi ajánlata mellett befutott a belga Standard Liege-é is, ezért csúszott az üzlet a zöld-fehérekkel. Nagy örül neki, hogy korábbi egyesülete szerződtette, amellyel célja a bajnoki cím, valamint, hogy ő is minél előbb visszakerüljön a csapatba.

„Jó érzés újra itthon lenni, főleg a Ferencvárosban. Szép sikerekkel távoztam egy éve, remélem, újra hasonlókat fogok átélni. Szinte minden mérkőzését láttam a csapatnak. Örülök neki, hogy összeért a csapat, remek játékosok alkotják, ez fontos nekem is, hiszen lesz konkurenciaharc. Ezáltal még tovább tudok fejlődni. Volt egy kis játékkiesésem, így szeretnék újra játékba lendülni, és azt a magabiztos futballt mutatni, amit Lengyelországba igazolásom előtt. Azon leszek, hogy minél több gólt szerezzek, és hogy gólpasszokkal is segítsem az együttest. Szeretem a konkurenciát, ezáltal válok jobb játékossá és a csapat is fejlődik. A cél a bajnoki cím. Mindent meg fogok tenni azért, hogy segítsem a csapatot."

– nyilatkozta Nagy Dominik a Fradi Médiának.

A válogatott középpályás egy évre kölcsönbe érkezik a Ferencvároshoz.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ