Cover
Külföld
Nem hagyta magát a lány, brutális verést kapott
2018-02-0207:25
Nem hagyta megerőszakolni magát egy svéd tinédzser, ezért véresre verték. A lány szórakozni indult barátaival a malmői éjszakába, az egyik klubban táncolt, amikor azt érezte, hogy valaki fogdossa. 
Szexuális zaklatóját arrébb lökte, aki erre ököllel arcon vágta a szőke hölgyet, és egy üveget is a fejéhez vágott. Sophie Johansson a Facebookon osztotta meg a véres éjszakán készült képet, ami bejárta a világhálót. 

A svéd Bűnügyi Statisztikai Hivatal adatai szerint: Svédországban a tömeges migráció óta minden nyolcadik nőt megerőszakolnak. Tavaly november óta öt csoportos nemi erőszakot követtek el, csak Malmőben. De folyamatosak a rendőrök elleni támadások is. 
Még novemberben adtunk hírt arról, hogy a Svéd Demokraták szélsőjobboldali párt kampányba kezdett a tömeges bevándorlás ellen, ugyanis kiderült, hogy évek óta Svédországban a legmagasabb a megerőszakolások száma a világon. Kampányfilmjük szerint Svédország egy részében polgárháború folyik egymással rivalizáló bandák között, kocsik égnek, ápolókat vernek meg, rendőrségeket robbantanak fel, rendőrökre lőnek rá. 
 
A skandináv országban szeptemberben tartanak parlamenti választásokat, s a kampányban vélhetően fajsúlyos szerepe lesz a migárciónak, valamint a tarthatatlan állapotoknak is. 
 
ECHO TV – A nemzet hangja - Híradó 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ