Cover
Sport
Tovább erősít a Puskás Akadémia
2018-02-0214:01
Két hetes spanyol edzőtáborozással és egy 5-0-ra megnyert Vác elleni felkészülési mérkőzéssel folytatódott a Puskás Akadémia labdarúgó csapatának téli felkészülése. Egy rövid itthoni kitérő után újabb 10 napos túra vár Pintér Attila csapatára.
A spanyolországi kellemes meleg után, már Felcsúton készül a Puskás Akadémia. A két hetes edzőtáborban leginkább a védőmunka javítására helyezték a hangsúlyt.

„Voltak olyan problémáink, amelyeket rendbe kellett tenni. Ezt megmutatták a bajnoki mérkőzések is, hiszen 15 gólt kaptunk pontrúgásból és ezen is kellett dolgoznunk. Továbbá azon vagyunk folyamatosan, hogy csapatot építsünk"

- nyilatkozta tévénknek Pintér Attila.

A védelem erősítése érdekében három új játékos érkezett Felcsútra. Dejan Trajovszki és Denis Klinar Szlovéniából, míg Gonzalo Vega Uruguay-ból jött. Hegedüs Lajosék tavasszal a Mezőkövesd otthonában kezdenek az NB I-ben. 

„A napi munkára koncentrálunk. Arra, hogy jó erőben, jó csapatszellemben tudjunk nekimenni az első meccsnek. Mindenféleképpen győzelmet várok az első mérkőzéstől, mert nagyon fontos egy csapat életében, hogyan kezdi el a bajnokságot. Az nagyon meg tudja határozni az egész hátralévő szezont"

- mondta stábunknak Hegedűs Lajos, a csapat kapusa.

Addig azonban még hátra van számtalan edzés és egy újabb 10 napos edzőtábor a spanyolországi Marbellában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ