Cropped landscape
Belföld
Troll: Az elmúlt évek legkártékonyabb politikusa volt Göncz Árpád
2018-02-0217:53
Troll, Szarvas Szilveszter, Boros Bánk Levente, Pindroch Csaba, Göncz Árpád, SZDSZ, Ambrózy Áron
Az elmúlt évek legkártékonyabb politikusa volt Göncz Árpád – jelentette ki az ECHO TV Troll című műsorában Boros Bánk Levente. A Médianéző ügyvezetője arra reagált, hogy a baloldali médiumok hogyan forgatták ki a Keménymagban elhangzottakat.
Emlékezetes, hogy Ambrózy Áron a PestiSrácok.hu újságírója Göncz Árpád kapcsán egy történetet mesélt el az ECHO TV Keménymag című műsorában, amelyben idézte a volt köztársasági elnök cellatársát, aki patkánynak nevezte Gönczöt. Az adást követően a baloldali sajtóorgánumok már arról cikkeztek, hogy Ambrózy Áron lepatkányozta Göncz Árpádot. 
Az elmúlt évek legkártékonyabb politikusa volt Göncz Árpád
– jelentette ki Boros Bánk Levente.
Én még emlékszem a médiaháborúra, amikor az SZDSZ meghekkelte a közvetlen köztársasági elnök választást, hogy megakadályozzák, hogy Pozsgay Imre legyen a köztársasági elnök. Majd amikor beültették a saját bábjukat, Göncz Árpádot - aki egyébként az SZDSZ ügyvivője volt - aki miután rájött, hogy nincsen mozgástere, kiszélesítette azt
- fejtette ki a Médianéző ügyvezetője. 
Göncz Árpád egyértelműen a rendszerváltás árulója volt
– fogalmazott Szarvas Szilveszter a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese. Majd hozzátette, Göncz Árpád Antall József halála utáni első tévés nyilatkozatában azt mondta: most fog kiteljesedni a demokrácia. Mindezt azután, hogy tudni lehetett, a szocialisták visszatérnek a hatalomba. Szerinte Göncz Árpád köztársasági elnökként, alkotmányellenes lépések sorozatát követte el.
Göncz Árpád az igazságtételi törvényt sem írta alá
- mondta Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa.

Az adás teljes egészében IDE KATTINTVA tekinthető meg. 

ECHO TV - A nemzet hangja - Troll 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ