Cropped landscape
Belföld
A Fidesz szórólapokat juttat el a magyar háztartásokba
2018-02-0312:57
stop soros, Hidvéghi Balázs, migráció, ellenzék
Minden magyar háztartásba szórólapot juttat el a Fidesz a napokban, ebben tájékoztatják az embereket arról, hogy ha a bevándorláspárti ellenzék tehetné, akkor lebontaná a határzárat - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
A kormánypárti politikus közölte: mióta bemutatták a plakátot arról, hogy az ellenzék együtt bontaná le a határzárat, az ellenzéki vezetők "kétségbeesett hazudozásba kezdtek", és próbálják letagadni ezt. Ezek a politikusok nemcsak a múltban ellenezték a határzár megépítését; ha lehetőséget kapnának rá, habozás nélkül végrehajtanák a "Soros-tervet" és beengednék a bevándorlókat Magyarországra - jelentette ki a kommunikációs igazgató. Szerinte az elmúlt 3 évet a migráció témájában az ellenzékiek végighazudták: először azt állították, nem létezik bevándorlás, majd azt mondták, nincsenek kvóták, illetve azok nem lesznek kötelezőek, most pedig azt próbálják letagadni, hogy lebontanák a magyar határt védő kerítést. Hidvéghi Balázs az ellenzék vezetőinek korábbi nyilatkozatait idézte. Ismertetése szerint Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke azt mondta: teljesen értelmetlen lezárni a határt. 
Vona Gábor, a Jobbik elnöke arról beszélt, hogy a kerítés egy hatalmas bukás, alkalmatlan Magyarország megvédésére. Szél Bernadett, az LMP társelnöke azon az állásponton volt, hogy "ha lezárjuk a határokat, azzal semmire sem fogunk menni". 
Karácsony Gergely a Párbeszéd vezetőjeként pedig úgy fogalmazott: semmiképpen se kerüljön sor kerítés építésére. Ezek a kijelentések a kommunikációs igazgató szerint azt bizonyítják: az ellenzéki vezetők számára Soros György és Brüsszel akarata az első. A Fidesznek viszont Magyarország az első, mindent megtesznek, hogy megvédjék Magyarországot, és nemet mondanak a betelepítésre, ezért indították el a plakátkampányt és a tájékoztató telefonokkal ezért keresik meg az embereket - közölte Hidvéghi Balázs. 

A nagyobbik kormánypárt a fentieken túl minden magyar háztartásba szórólapot juttat el, amelyben tájékoztatják az embereket arról, hogy a bevándorláspárti ellenzék, ha tehetné, lebontaná a Magyarországot védő határzárat.

MTI
Fotó: Magyar Idők
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ