Cover
Belföld
Kilép az MSZP-ből a fejlövéssel poénkodó képviselő
2018-02-0312:51
Simon József, mszp
Mint ismeretes, Simon József olyan képet posztolt a közösségi médiában, amin Orbán Viktor miniszterelnököt úgy ábrázolták, mintha fejbe lőtték volna - írja 888.hu.
Pénteken beszámoltunk róla, hogy Gulyás Gergely felszólította az MSZP vezetését, hogy zárják ki a pártból azt a tagjukat, aki egy olyan képet tett közzé, amely főbe lőve ábrázolja Orbán Viktor miniszterelnököt.

Simon még csütörtökön posztolta a képet azzal a kommentárral, hogy "Keresd a hibát! Én nem találtam." Az MSZP elsőre azzal reagált, hogy valójában a Fidesz okolható azért, hogy ilyen képeket rak ki valaki a közösségi oldalára, Karácsony Gergely és Molnár Gyula sem határolódott el a képtől. Simon József szombaton reggel viszont ezt írta ki a Facebookra: Az erőszak minden formáját elutasítom, kezet soha senkire nem emeltem, de az tény, hogy az utóbbi években néha ökölbe szorult a kezem. Meggondolatlan voltam és ennek következménye van. A pártagságomról a mai nappal lemondok. Simon egyébként az MSZP pécsi elnökségének volt a tagja.

888.hu
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ