Cropped landscape
Sport
Magabiztos Honvéd-siker a Hungária körúton
2018-02-0316:15
3:1-re győzött felkészülési mérkőzésen a Budapest Honvéd a labdarúgó NB II-es tabellát vezető MTK vendégeként. A jövő héten mindkét csapat Törökországban edzőtáborozik. Az első - és a másodosztályú bajnokság is három hét múlva folytatódik. 
Nagy Honvéd helyzetek után, a 38.percben Banó-Szabó góljával szerzett vezetést a bajnoki címvédő. 
 
 Szünet után a csereként beállt Hrepka egyenlített, de öt perccel később Banó-Szabó másodszor is betalált. Az 1-3-as végeredményt Kabangu állította be. 
 
"Úgy jöttünk ide, hogy ez a csapat a bajnoki esélyes az NB II-ben. Látszott is az első félidőben, hogy a soruk jó volt, jól játszottak. Nehéz dolgunk volt. Szerencsés gólt lőttem, elmondhatom, nagyon örülök, hogy megtört a jég és végre - edzőmeccsen, de - két gólt tudtam szerezni" 
 - mondta Banó-Szabó Bence, a Budapest Honvéd játékosa az Echo Televíziónak. 
  
Az NB II-ben élen telelő MTK játékosa, Hrepka Ádám szerint megérdemelten nyert a Honvéd. 

 "Sort cseréltünk félidőben, nagyon sok a hiányzónk is - azért ezt is meg kell említenem, ha a vereség okairól beszélünk. De biztos vagyok benne, hogy van olyan erős keretünk, hogy ezzel a Honvéddal is bármikor fel tudjuk venni a versenyt. De a mai napon jobbak voltak" 
 - fogalmazott Hrepka Ádám, az MTK Budapest játékosa.
 
A jövő héttől mindkét csapat Törökországban edzőtáborozik. A Honvéd három hét múlva az NB I tavaszi rajtján a Ferencvárossal játszik idegenben, míg az MTK az NB II-ben a Békéscsabát fogadja. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ