Cropped landscape
Belföld
Sajtóklub: Vona Gábor útja a turáni népektől a Spinoza-házig
2018-02-0319:20
sajtóklub, bayer zsolt, vona gábor
Országjárásra indult a Sajtóklub, aminek első állomása a budapesti Újszínház volt. A műsort 300 fős közönség előtt rögzítették. Bayer Zsolt vendége Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője, Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője és Szentesi Zöldi László, a Demokrata főmunkatársa volt. Az adásban szó volt a genderszótárról, az áprilisi választások tétjéről, Orbán Viktor ausztriai látogatásáról és Vona Gábor identitásváltoztatásairól is.
Bencsik András nem lepődne meg azon, ha Vona a gendermozgalom egyik harcosává válna, mivel "a Jobbik elnöke volt már radikális, érzékeny liberális, most éppen török, holnap után pedig muszlim lesz". A Demokrata főszerkesztője szerint ezen az úton el fog jutni a célba, ami a "gendermennyország, ahol az emberek szabadon változtatják a nemüket vagy például identitást sem választanak maguknak". Erre válaszul Bayer Zsolt bemutatta a genderszótárt, amit a 444-en fedezett fel.

Szentesi Zöldi László szerint "nem tehetjük ki az ország sorsát egy olyan embernek, aki a hitét az alsónadrágjához hasonló gyakorisággal váltogatja".

"Ne higgyék el, hogy megnyertük a választást"

Bayer Zsolt a műsor zárásában beszélt arról, hogy bár minden jel arra utal, de nem szabad elhinni, hogy megnyertük a választást. Hozzátette: bár minden jel erre utal, de ha elhisszük ezt, akkor nagyon könnyel veszíthetjük el és akkor nagyjából mindennek vége is lesz.


Budapest után Sopronba, Zalaegerszegre, Pécsre, Szekszárdra, Kaposvárra valamint Miskolcra látogat el a Sajtóklub csapata. A helyszíni felvételre az ECHO KLUB oldalán lehet jelentkezni.

A TELJES ADÁS IDE KATTINTVA NÉZHETŐ VISSZA.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ