Cropped landscape
Belföld
A Fidesz-KDNP a Stop Soros mielőbbi parlamenti beterjesztését kéri a kormánytól
2018-02-0412:39
A Fidesz-KDNP arra kéri a kormányt, hogy mielőbb, még februárban terjessze az Országgyűlés elé a Stop Soros törvénytervezetet - mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő vasárnap az MTI-nek. 
A napokban megbizonyosodhattunk arról, hogy a Stop Soros törvényjavaslatot minél hamarabb el kell fogadnia a parlamentnek, megálljt kell parancsolni a bevándorlást szervezőknek és az azt finanszírozóknak, mert ezek tovább akarják növelni a befolyásukat
- fogalmazott a politikus. 

Kifejtette: az elmúlt napokban Soros György zárt ajtók mögött tárgyalt az Európai Unió vezetőivel, és az Európai Parlament is megkezdte az ENSZ migránscsomagjának a tárgyalását. 
    
Hollik István szerint ezeknek az iránya teljesen egyértelmű: legalizálni akarják a bevándorlást, el akarják mosni a legális és az illegális bevándorlás közötti határvonalakat, alapvető joggá akarják tenni a migrációt. 
    
A brüsszeli vitában is azt lehetett hallani - folytatta -, hogy ők a migrációra alapvetően jó dologként tekintenek, ahogyan az ENSZ "migrációs paktuma" is fogalmaz: "kölcsönös és komplex kapcsolat van az országok fejlődése és a migráció között", vagyis azt állítják, a bevándorlás jó az ENSZ tagállamainak. 
Létre akarják hozni például a "klímamenekült" kategóriát, ami önmagában tízmilliós nagyságrendben növelné az Európát elárasztó migránsok számát
 - mondta a KDNP-s képviselő. 

Úgy fogalmazott: Brüsszel, az ENSZ még több befolyást akar adni a Soros-féle NGO-knak, amelyek mindenféle módon segítik és szervezik a bevándorlást. 
    
Magyarország azonban nem akar bevándorlóország lenni, ezért kéri a Fidesz-KDNP a "Stop Soros" mihamarabbi parlamenti beterjesztését - közölte. 
    
A kormánypártok célja egyértelmű: a bevándorlást szervező, ezzel a magyarok akarata ellen dolgozó szervezetek munkáját átláthatóvá kell tenni, és jogállami keretek között, de megnehezíteni - mondta Hollik István.

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ