Cropped landscape
Sport
Vasas-siker a felkészülési mérkőzésen
2018-02-0415:37
7-0-ra nyert a Vasas labdarúgócsapata az NB 3-as Szabadkikötő ellen a Telki Edzőközpontban rendezett felkészülési mérkőzésen. Az angyalföldiek úgy érzik, erős lesz az együttes a tavaszi szezonban.
3 győzelem, 2 vereség, 1 döntetlen, ez eddig a Vasas mérlege a felkészülési szezon során. Az NB I 9. helyén álló egyesület ezúttal NB III-as ellenféllel, a Szabadkikötővel találkozott, és győzött könnyedén 7-0-ra.
 
„Abban az időszakban vagyunk, ahol már nem a fizikai állapoton van a hangsúly, hanem inkább a technikán és a frissességen. Szerintem a mai mérkőzésen, - főleg az első félidőben - látszott, hogy kicsit frissebben mozog a csapat"
- mondta televíziónknak Remili Mohamed, a Vasas játékosa.
 
A mérkőzésen pályára lépett a csapat új igazolása, a válogatott Laczkó Zsolt is, aki idénybeli céljairól mesélt.
 
„Együtt van a mezőny, egy-két győzelemmel előrébb lehet kerülni. Azt gondolom, hogy a csapatnak a középmezőnyben van a helye. Ettől függetlenül ez lehet harmadik, negyedik is, de nagyon oda kell figyelni, hiszen kemény a bajnokság. Egyértelmű, hogy minél többet szeretnék játszani és sikeres szezont szeretnék a Vasassal."
 
Az angyalföldiek február kilencedikéig edzőtáboroznak Telkiben, ahol Michael Oenning tanítványai még megmérkőznek az Iváncsa és a III. kerület csapatával is.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ