Cover
Kultúra
Visszatért az élre a Jumanji az észak-amerikai mozikban
2018-02-0419:19
Vetítésének hetedik hétvégéjén újra az élre került az észak-amerikai kasszasikerlistán a Jumanji - Vár a dzsungel. A fantasy-akciókomédia 11 millió dolláros becsült jegybevételre tett szert az egyesült államokbeli és a kanadai mozikban, ami éppen elég ahhoz, hogy maga mögé utasítsa Az útvesztő: Halálkúra tinitrilógia befejező részét, amely második hétvégéjén már csak 10,2 millió dolláros bevételt produkált. 
A Jumanji az előző hétvégén lett trónfosztott, amikor Az útvesztő: Halálkúra a vártnál jobb, 23,5 millió dolláros jegybevétellel nyitott. A Jumanji összbevétele december óta elérte a 352 millió dollárt. 
    
A hétvége egyetlen jelentős premierfilmje, a Szellemek háza című, valós eseményeken alapuló ausztrál-amerikai horror Helen Mirrennel, mint a Winchester-vagyon örökösével a főszerepben 9,3 millió dollárral harmadik helyezettként indított. 
    
Ezt a hétvégét Hollywood hagyományosan átengedi a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjének, a nézők ilyenkor leginkább a televíziós közvetítés közben látható előzetesekre koncentrálnak. 

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ