Cropped landscape
Sport
Nehéz mérkőzésre készül a Telekom Veszprém
2018-02-0517:10
Akár egy labdán is múlhat a Telekom Veszprém férfi kézilabda-csapatának sikere a német Kiel otthonában a csapatkapitány Nagy László szerint. A veszprémiek utolsó hazai edzésüket tartották a szerdai Bajnokok Ligája-rangadó előtt, ahol rendkívül fontos lenne a győzelem a csoport második helyének megszerzése miatt.
Csak néhány alkalommal tudott együtt edzeni a Telekom Veszprém az Európa-bajnokság óta. Lékai Máté szerint ez nagyon megnehezíti a dolgukat a Kiel ellen.
 
„Nyilván még nem vagyunk csúcsformában, de egy élet-halál mérkőzés lesz Kiel-ben, ahol tavaly tudtunk nyerni először a Veszprém történelmében, nyilván most is ez lesz a célunk.” 
A szerdai Bajnokok Ligája-meccs előtti utolsó hazai edzés után a csapat kapitánya kiemelte, a győzelem kulcsa a megfelelő koncentráció lesz.
 
„Azt gondolom, fizikálisan rendben van a csapat, mentálisan minden apró labdának nagy jelentősége van mind támadásban, mind védekezésben. Úgyhogy erre fogunk összpontosítani, és természetesen a jó játékra” 
 – nyilatkozta az Echo TV-nek Nagy László.
 
A 3. helyezett Veszprémnek mindenképp győznie kell ahhoz, hogy továbbra is versenyben maradjon a csoport második helyéért. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ