Cropped landscape
Sport
Podcast: Nikola Eklemoviccsal beszélgettünk a Kiel - Veszprém meccs előtt
2018-02-0623:31
Megérkezett Kielbe a Telekom Veszprém férfi kézilabda csapata. A helyszínen ott van tudósítónk Szabó János is, aki Nikola Eklemoviccsal, a Telekom Veszprém sportigazgatójával beszélgetett a Kiel elleni mérkőzést megelőzően.
Marko Vujin, Rene Toft Hansen, Nikola Bilyk, Domagoj Duvnjak. Csak néhány név a Kiel férfi kézilabda csapatából, akik nem állhatnak Alfred Gislason vezetőedző rendelkezésére a szerdai Veszprém elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen. Persze ez nem azt jelenti, hogy a hazaiaknak feltartott kezekkel kellen kifutniuk a Sparkassen-Arena játékterére. Jól tudja ezt Ljubomir Vranjes is, aki szerint egy Kiel, mindig a világ egyik legjobb csapata, játsszon az bármilyen felállásban is.
Ljubomir Vranjes
Ennek megfelelően igyekezett csapatát is felkészíteni a kedd esti edzésen. Egy rövid bemelegítés után a taktikai elemek gyakorlása következett Mikler Rolandék számára. Vranjes a tőle megszokott alapossággal magyarázta el játékosainak, hogy mit kér tőlük támadásban és védekezésben.

Szükség is van az alapos felkészítésre, hisz nagy tétje van a szerdai összecsapásnak. Ugyanis ha győz a Veszprém, szinte biztos, hogy leszakítja maga mögül BL csoportjában a Kielt és továbbra is versenyben maradhat a második helyért. 

Nikola Eklemovics sportigazgató bízik benne, hogy sikerült átmenteniük a legutóbbi Bajnokok Ligája mérkőzésen mutatott formájukat, amikor magabiztosan verték meg hazai környezetben a lengyel Kielcét.

A BESZÉLGETÉS EZEN A LINKEN MEGHALLGATHATÓ!

Szabó János
Egy rövid bemelegítés után a taktikai elemek gyakorlása következett Mikler Rolandék számára
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ