Cropped landscape
Sport
ATP-Challenger torna Budapesten
2018-02-0719:55
Borsos Gábor 16 közé jutott a budapesti tenisztornán. A BOK-csarnokban hétfő óta tart az év legjelentősebb hazai férfiversenye, amelyen a Gödry Levente, Nagy Péter páros is nyert, és a nyolc közé jutott.
Egyéniben egy győzelem és egy vereség a magyarok mai mérlege eddig, a Hungarian Challenger Open teniszbajnokságon. A keddi nap meglepetését hozó Valkusz Máté nem bírt a nála előrébb rangsorolt spanyol ellenfelével. 2:6, 6:7-es vereséget szenvedett. Borsos Gábor azonban 7:6, 7:6-ra legyőzte az olasz Pellegrinót, a két tie-breaket hozó mérkőzésén.
 
"Szerintem a szerva volt a kulcs, nagyon jól adogattam, egy gémet leszámítva, de az inkább az idegekről szólt, nem annyira magáról a szerváról. Az volt a kulcsa, hogy fontos szituációkban melyikünk adott több hibát úgymond, vagy ki tudott jobban koncentrálni" 
 - mondta Borsos Gábor a világranglista-957. teniszező.
 
A párosok között a Piros, Kisgyörgy és a Nagy, Gödry duó lépett ma a center pályára. Míg előbbiek 6:3, 6:2-es vereséget szenvedtek, Nagyék magabiztos 6:2, 6:2-es győzelmet arattak. A nap legjobban várt mérkőzését, a Fucsovics Márton, Balázs Attila egyest 8 órától játsszák.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ