Sport
Esélyesek búcsúztak a Bocskain
2018-02-0821:43
Két esélyes is befejezte a 62. Bocskai István Ökölvívó-emlékversenyt. Kovács Richárd technikai, míg Harcsa Zoltán egészségügyi okokból kényszerült feladni a tornát. 10 férfi és egy női magyar ökölvívó viszont már biztos érmes.
Egy orosz, majd egy ukrán. Vadász András már biztosan érmes a debreceni tornán. A Kőbánya SC ökölvívója szeretne visszakerülni a magyar válogatottba. 
 
„Úgy vágtam neki a Bocskai István emlékversenynek, hogy a vezetőségnek megmutassam, hogy újra ott a helyem a válogatottban, és megmutassam, hogy idevaló vagyok” 
  - mondta Vadász András.
 
Cservenka Róbert súlycsoport váltás után indult el a Bocskain. 
 
„Erős volt a srác, én most jöttem fel 75 kilogrammba. Még nem vagyok beleerősödve, 73 kilóval mérlegelek. De úgy érzem, hogy az elég jó, hogy 81 kilóban lévő embert sikerült megoldanom. Viszont nagyon elfáradtam, most jön egy pihenő, Erdei Zsolti bának megfogadom a tanácsát, mondta, hogy sok szénhidrát és korán alvás"  
 - mondta CservenkaRóbert
 
A 62. Bocskai István ökölvívó emlékverseny pénteken 3 órától az elődöntőkkel folytatódik. A harmadik nap győztesei a dobogó legfelső fokáért harcolhatnak a szombati döntőkben.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ