Cropped landscape
Külföld
Háttérkép: Az ENSZ elvenné az országok szuverenitását
2018-02-0818:01
ENSZ migrációs paktum, Boros Imre, Háttérkép, bayer zsolt
Az ENSZ azon dolgozik, hogy felszámolja a nemzeti országok szuverenitását – erről beszélt Boros Imre közgazdász az ECHO TV Háttérkép című műsorában. Az pedig, amit az ENSZ-főtitkár állít a migrációról, minden képzeletet fölülmúl. 
Bizonyos ügyeknél és intézményeknél az a törekvés, hogy egy világ legyen, egy kormánnyal. Többen mondtak már ilyet, pl. Martin Schulz is. Ennek megvalósításához pedig az ENSZ a legalkalmasabb szervezet, amelynek csaknem 200 ország tagja. Onnantól kezdve ugyanis, ha nem az ország saját hatásköre, hogy eldöntse, ki léphet be az országba, akkor vége a szuverenitásnak – fejtette ki a műsorban Boros Imre az ENSZ az egész világra kiterjedő migrációs tervezetével kapcsolatban.

A közgazdász szerint az ENSZ azon dolgozik, hogy elemi, emberi joggá tegye, hogy embertömegek ellenőrizetlenül mászkáljanak a világban.

Boros füllentésnek nevezte António Guterres ENSZ-főtitkár azon kijelentését, hogy a bevándorlás fellendíti a gazdaságot, és csökkenti a bűnözést. Szerinte ez a mondat, minden képzeletet fölülmúl.

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG. 

ECHO TV - A nemzet hangja - Háttérkép
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ