Cropped landscape
Sport
Fucsovics az elődöntőben
2018-02-0920:24
Elődöntőbe jutott Fucsovics Márton a budapesti Hungarian Chellenger Openen, miután két játszmában 6:4, 6:3-ra legyőzte a német Kevin Kraweitzet. Az első helyen kiemelt magyar mindössze egy óra alatt győzte le ellenfelét. 
Az első szettben 3:3-nál a német Kraweitz közel kerül hozzá, hogy brékelje Fucsovics Mártont, de a magyar előbb bréklabdát hárított, majd végül egy ásszal hozta az adogatását. Ettől a ponttól kezdve azonban egy pillanatig sem remegett meg az első helyen kiemelt teniszező keze, az első szettet 6:4-re, a másodikat pedig könnyedén 6:3-ra hozta, így a mérkőzését mindössze egy óra leforgása alatt megnyerte.
 
„Nagyon örülök, hogy a tegnapi hosszú mérkőzésem után, ma 1 óra alatt be tudtam fejezni. Az volt a kulcs, hogy felszabadultan játszottam, talán átment rajtam ez a fáradtság. Felszabadultan és agresszívan tudtam játszani, nagyon jól szerváltam végig"
  - mondta az Echo TV-nek a világranglista 62. helyén álló teniszező.
 
Fucsovics kérdésünkre azt is elmondta, hogy az elmúlt öt hét versenyei, a Davis-kupa és az Australian Open sikerei fizikálisan és szellemileg is kimerítőek voltak számára, de úgy érzi, felüdülés most hazai közönség előtt teniszezni.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ