Cropped landscape
Sport
Magabiztosan nyert a Ferencváros és a Győr
2018-02-1022:11
Magabiztosan nyertek a magyar csapatok a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 3. fordulójában. A Ferencváros otthon győzte le 31-22-re a német Bietigheim-ot.  A Győr a szlovén Krim Ljubljana vendégeként lépett pályára. A több sérültjét is nélkülöző győriek 32-21-re nyertek.
A Bietigheim mindössze 10 játékossal érkezett, de ennek ellenére bátor játékkal próbálta meglepni a zöld mezes Ferencvárost Dabason. A 7 a 6 elleni játéktól azonban nem ijedt meg a Fradi, és a 15. percben 2 góllal ellépett ellenfelétől. A németek edzőjének a 24. percben már másodszor kellett időt kérnie, de a vendégek ezután sem tudták tartani a lépést. Pena vezérletével a szünetre már 14-8-as Fradi vezetéssel vonulhattak a felek.
 
A második félidőben 19-16-ra még felzárkózott a Bietigheim, de a fellángolás eddig tartott. A mérkőzés végére teljesen felőrölte ellenfelét a hazai csapat.  A Fradinál minden pályára lépő hozzátette a magáét és végül magabiztosan 9 góllal, 31-22-re tudott nyerni a zöld-fehér együttes.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ