Cropped landscape
Sport
Idegenben győzött a Szeged
2018-02-1120:38
37–35-re győzött a Mol-Pick Szeged a Rhein-Neckar Löwen vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 11. fordulójában. A magyar csapat bravúros második félidei játékának köszönhetően verte meg a német bajnokság éllovasát. 
Nem kezdte rosszul a feketében játszó Mol-Pick Szeged a mérkőzést. A 9. percben már 2-vel is vezettek a szegediek, miután Skube dobta fel kínaira Sostaricnak, aki egy parádés mozdulattal juttatta hálóba a labdát. A következő 5 percben viszont 6-0-ás rohanással átvette a vezetést a Löwen, sőt mi több, meg is lépett 4 góllal. Az első félidő végére aztán sikerült közelebb jönnie a tiszapartiaknak Kallman révén, így két gólos német vezetéssel vonultak félidőre a felek.
 
 A második játékrész elején elindult Juan Carlos Pastor együttese, előbb egyenlített a Szeged majd Thiagus Petrus üres kapus góljával már a vezetést is megszerezte. Ezután az első BL mérkőzésén játszó Ivan Srsen percei következtek. A horvát légiós előbb egy szerencsés gólt szerzett majd a kapus lábai között lőtte el a labdát. A Nexe-től kölcsönben érkező jobbátlövő 7 gólig jutott ezzel ő lett csapata legeredményesebb játékosa. A Szeged a találkozó végéig tartotta kétgólos előnyét, így 37-35-re nyerni tudott a német Rhein Neckar Löwen vendégeként.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ