Cropped landscape
Sport
Kialakultak a negyeddöntők
2018-02-1217:17
Ellenfelet választottak az Erste jégkorong liga felsőházának dobogósai a rájátszásra. A középszakasz győztese, a MAC Budapest, a Ferencvárossal találkozik a negyeddöntőben.
Az Erste liga hétfői sajtótájékoztatóján elsőként a felsőház csapatai választottak maguknak ellenfelet. MAC - Ferencváros, DVTK - Fehérvár, Dunaújváros - Csíkszereda és Újpest - Brasov párharcok alakultak ki. Szőke Álmos, az Erste Liga elnöke izgatottan várja a rájátszás mérkőzéseit.
 
„A szakemberek azt szokták mondani, hogy a rájátszás mindig más, én azt gondolom, hogy születtek azért meglepetés választások, mert az előzetes találgatásokkal ellentétben a MAC nem a Fehérvárt választotta, hanem a Ferencvárost, úgyhogy én azt gondolom, ádáz csaták lesznek” 
- mondta stábunknak Szőke.
 
A Brassó játékosa Strenk Hunor nem tart az Újpest csapatától.
 
„Jó sorozatban vagyunk, zsinórban 15 mérkőzést nyertünk. A középszakaszban egy pontot veszítettünk a Ferencváros ellen, az edzőváltás után azt gondolom, magára talált a csapat. Most jó úton haladunk" 
- tette hozzá a brassói játékos.
 
A sajtótájékoztatón még elhangzott, hogy a budapesti vb előtt a magyar válogatott öt felkészülési mérkőzést játszik, ebből hármat itthon, és kettőt külföldön.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ