Cropped landscape
Sport
Csak a győzelem számít Szellő Imrének
2018-02-1516:38
Kiválóan sikerült a felkészülése a WBO cirkálósúlyú interkontinentális bajnokának Szellő Imrének, aki Erdei Zsolt egyetlen profi legyőzője ellen lép ringbe pénteken este a budakalászi sportcsarnokban.
A Félix Promotion február 16-i budapesti gálájának fő mérkőzése lesz a tíz menetes összecsapás. A magyar ökölvívó mérlege makulátlan, hiszen eddig 19 találkozó után is veretlen, míg ellenfele Denis Grachev 16 győzelemmel 5 vereséggel és egy döntetlennel büszkélkedhet. Szellő Imre szerint edzője Bertók Róbert alaposan felkészítette a mérkőzésre.
 
„Robinak nagyon jó szeme van, tudja, mikor kell a versenyzőt egy kicsit visszább venni, mikor kell a terhelést egy kicsit alább hagyni. Igazából filmeztünk, néztük, készültünk az ellenfélből, de ahogy az eddigi 19 ellenfelemnél, igazából itt is az a cél, hogy a saját akaratomat rá tudjam erőltetni és onnantól kezdve teljesen mindegy, hogy mit csinál, a saját bunyómat kell csinálnom.”
 - mondta Szellő Imre, aki 13 hetes hosszú felkészülés után lép ringbe pénteken este, ellenfele nem ismeretlen a magyar boxolók körében, hiszen Denis Grachev győzte le 2013 márciusában az addig veretlen Erdei Zsoltot.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ