Cropped landscape
Sport
Magazin ajánló: Hosszabbítás 17:30
2018-02-1914:01
Amit az elmúlt hét eseményeiről tudni érdemes. Gólok, pontok és másodpercek, sikerek és kudarcok, sztárok és sztorik a Hosszabbításban.
A 12. fordulóval folytatódott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportköre. A Veszprém a fehérorosz Bresztet fogadta, míg a Szeged macedón listavezetőhöz, a Vardar Szkopjéhoz látogatott
 
A férfi kosarasok sem pihentek a hétvégén. Péntektől vasárnapig Debrecen adott otthont a Zsíros Tibor Magyar Kupa nyolcas döntőjének. 
 
Férfi vízilabda-válogatottunk számára a nyári Európa-bajnokság az esztendő fő versenye. Märcz Tamás szövetségi kapitány az Európa-kupa kecskeméti selejtezőjét is a felkészülés egyik fontos állomásának tekintette.
 
Újabb profi ökölvívógálát rendezett a Félix Promotion. Budakalászon a WBO cirkálósúlyú interkontinentális bajnoka, Szellő Imre Erdei Zsolt egyetlen profi legyőzője, az orosz Gyenisz Gracsov ellen lépett szorítóba.
 
Március elején Birminghamben rendezik meg a fedett pályás atlétikai világbajnokságot. Az induláshoz szükséges szintek teljesítésére utoljára a hétvégi országos bajnokságon nyílt esély.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ