Cover
Belföld
Ismét a kormányt támadja az Amnesty International
2018-02-2221:25
Amnesty International, soros györgy, menedékkérők
Újra a magyar kormány migrációs politikáját kritizálja a Soros György által támogatott Amnesty International. A szervezet jelentésében azt írja, Magyarország módszeresen megsérti a menekültek, a menedékkérők és a migránsok jogait. A Fidesz szerint a szervezet azért támadja a kormányt, mert képtelen betartani a törvényeket.
A szervezet szerint Magyarország elégtelenre vizsgázott a migránsok jogait illetően. Az érkezőkkel szemben azonban már nem ennyire szigorúak, szerintük azért vágják át a határkerítést, mert unják a várakozást, és ezzel nincs is semmi baj.

"Sokan hónapokig várakoznak, Szerbiában a prérin, vagy bármilyen hajléktalan életet élve, ami egyébként egyáltalán nem megfelelő nekik, és valaki ezt unja meg és dönt úgy, hogy egyébként átjön a kerítésen" - mondta Iván Júlia, az Amnesty International Magyarország ideiglenes igazgatója.
A szervezet a terrorizmussal vádolt Ahmed H. érdekében is fellépett, újabban pedig kisiskolásokat érzékenyítenek. Csak az elmúlt tanévben több mint háromezer magyar általános és középiskolás diák vett részt ezeken a foglalkozásokon. Most az óvodásokat tanítanák meg arra, hogy el kell fogadni az eltérő szexuális szokású embereket, és miképp kell kiállni a homoszexuálisok és a magukat nemtelennek tartó emberek mellett.
Nem csak gyerekeket tanítanak Soros György szervezetei. Most egy olyan szótárt szerkesztettek a migránsoknak, amellyel megtanítják őket azokra a kifejezésekre, amelyekkel megtéveszthetik az európai hatóságokat, és így kijátszhatják a menedékkérelmi eljárásokat. "Azt mondják nekik, hogy színleljenek pszichés zavarokat, vagy arra tanítják be őket, hogy vallják magukat kvótamigránsnak, szíriainak, vagy homoszexuálisnak, ez felháborító, és ez bizonyítja, hogy a Soros szervezetek a migráció szervezésén dolgoznak, és mindez megerősíti azt, hogy a Stop Soros törvényre szükség van" - mondta Halász János.

A tiltakozók azt is nehezményezik, hogy az illegális migrációt támogató, külföldi forrásokból működő szervezeteknek regisztrálniuk kell magukat, illetve külföldi juttatásaik után bevándorlási finanszírozási illetéket kell fizetniük. Az ebből származó bevételeket a kormány a határvédelemre szeretné fordítani.

ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ