Cropped landscape
Külföld
Magyarul védte Orbán Viktort a svéd politikus + VIDEÓ
2018-02-2310:22
Magyarul védte Orbán Viktort a svéd parlamentben a Svéd Demokraták országgyűlési képviselője. Magyarország a saját kultúrájának és népének megőrzéséért cselekszik, védi Európa határait és kiállt az EU és az USA támadásaival szemben. Ugyancsak ellenállt a Soros Györgynek dolgozó civil szervezetek kampányának – mondta egyebek mellett Kent Ekeroth. 
Tisztelt Orbán Viktor miniszterelnök úr, köszönöm szépen, hogy kiáll Európáért!
– mondta magyarul Kent Ekeroth, a Svéd Demokraták országgyűlési képviselője a magyar kormány védelmében a stockholmi parlamentben. 

A svéd politikus hazáját különös országnak, a világ legszélsőségesebb demokráciájának nevezte. Szerinte Svédország a világ előtt gonosznak, antidemokratikusnak, totalitáriusnak állította be Magyarországot az elmúlt években, miközben a józan észt szimbolizálja. Úgy látja, ez nem véletlen, ugyanis a svéd parlament balliberális erői ennek pontosan az ellenkezőjét képviselik. 

Magyarország a saját kultúrájának és népének megőrzéséért cselekszik, védi Európa határait és kiállt az EU és az USA támadásaival szemben. Ugyancsak kiállt a Soros Györgynek dolgozó civil szervezetek (NGO) kampányával szemben - folytatta Ekeroth. 
Vicces, hogy önök felháborodnak, amikor egyes országokat az amerikai vagy a svéd választásokba való beavatkozással vádolnak, de örülnek, ha az USA vagy Soros megpróbál ennek az országnak a választásába beavatkozni. A képmutatás magas foka
– tette hozzá. 

Kent Ekorath egy mondat erejéig magyarra váltott, és köszönetet mondott a világ elsőszámú kormányfőjének, Orbán Viktornak. 
ECHO TV - A nemzet hangja
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ