Cover
Belföld
Puskás Imre: Döbbenet, hogy embereknek milyen vastag arcberendezése van
2018-02-2321:12
Az ellenzéki ígérgetésekről beszélt a Fidesz szóvivője Napi aktuális című műsorunkban. Puskás Imre elmondta Karácsony Gergelyt még az is köpönyegforgatónak tartja, aki párttársa volt. A DK ingyenes víz-,áram- és gázszolgáltatásra úgy reagált: „Döbbenet, hogy embereknek milyen vastag arcberendezése van.”

Karácsony Gergely az MSZP- Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje bejelentette, hogy az összes állami földbérleti szerződést felülvizsgálják. 

Karácsony Gergelyről azok is azt mondják, hogy egy köpönyegforgató politikus, akik korábban párttársai voltak, sokan vannak ilyenek, hiszen sok pártot megjárt – reagált Puskás Imre.

Érdemes megnézni, amikor valaki állít valamit, hogy korábbi tevékenysége mennyire hitelesíti az állításait. Másrészről érdemes ebben a konkrét ügyben megjegyezni, hogy a földárverések jogszerűen történtek, több mint 30 ezer gazdálkodó ember jutott földhöz, ez pedig nyilvánvalóan szolgálja a magyar mezőgazdaság megerősödését – tette hozzá. 

A DK kormányra kerülésének másnapján ingyenessé tenné az alapvető áram-, víz- és gázhasználatot. 

Döbbenet, hogy embereknek milyen vastag arcberendezése van: 

A hódmezővásárhelyi kampány végéhez közeledik. A Fidesz szóvivője elmondta, egyetért azokkal a vásárhelyiekkel, akik szerint a város egyértelműen fejlődő, gazdaságilag megerősödő, növekedő hely volt. Most viszont mindenki sajnálja, hogy harctérré vált az ellenzéki pártoknak és a függetlennek mondottaknak köszönhetően. 

Abban bízunk, hogy vasárnap olyan eredmény születik, miután ismét helyreáll az a fajta nyugalom és békesség, ami korábban jellemezte a várost. 
A teljes beszélgetés: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ