Cropped landscape
Belföld
Troll: Vona teljesen lefagyott, amikor megszólalt a müezzin
2018-02-2321:50
Vona Gábor teljesen lefagyott, amikor sajtótájékoztatóján meghallotta a müezzint. A Jobbik elnöke viccesnek nevezte, majd kikapcsoltatta a felvételt, az ezt elindító férfit kivezették a teremből. Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa, Szarvas Szilveszter a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese valamint Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője többek között erről a témáról is beszélgetett Troll című műsorunkban. 
Pindroch Tamás elképesztőnek nevezte, ahogyan Vona Gábor reagált, teljesen lefagyott nem tudta mit mondjon. Hozzátette, gratulál az ötlethez és szerinte biztosan örökzöld lesz ez a jelenet. 

Az említett videó: 
Szarvas Szilveszter:

Vona Gábor őrülten golyózó szemeit figyelve arra vártam, hogy egyszer csak bekap egy legyet a gyíknyelvével. A nézőknek azt ajánlom legközelebb egy tonhallal vágják pofán. 
Boros Bánk Levente:

Milyen bajban lehet egy politikus, aki nem tud lereagálni egy ilyen helyzetet. Olyan mértékben feszült valószínűleg a figura, annyira kényszeredetten próbál bizonyítani, annyira görcsössé vált a sikertelenségének köszönhetően, hogy nem tudott mit mondani. Egy jó állapotban lévő politikus ezt elüti egy poénnal és megy tovább. Az ő reakciójánál még az is jobb lett volna, ha feláll és kijön. 
Pindroch Tamás hozzátette Vona Gáborban régebben megvolt az „X-Faktor” tudott reagálni, de belemanőverezte magát egy olyan hiteltelenségi helyzetbe, amit már nem tud kezelni. 
A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Troll
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ