Cover
Belföld
Civil kör: Orbán Viktor egy európai nagyság, a kereszténység megmentője
2018-02-2420:45
orbán viktor, évértékelő, 2018-as választás
Orbán Viktor egy európai nagyság, akit a kereszténység megmentőjeként aposztrofálnak – fogalmazott a miniszterelnök kapcsán Németh Alajos rockzenész az ECHO TV Civil kör című műsorában. A művész szerint a kormányfővel külföldön mindenki vívni kezd, amiért másként gondolkodik, mint a liberális oldal. 
Németh Alajos szerint a világsajtó árgus szemekkel figyeli Orbán Viktor minden kijelentését. Az évértékelő minden mondata jól átgondolt volt, az ellenzékre finom megjegyzéseket tett. 
Nagyon jól ki volt mérve a humor és a keserűség aránya. A többi évértékelőjéhez hasonlóan, ez is egy sikeres beszéd volt
- fejtette ki Németh Alajos. 

Jurák Kata a Magyar Idők újságírója úgy véli, ez a választás eldöntött. Hiába próbálkoznak más hangokat megütni az ellenzéki pártok, jól látható, hogy egy ilyen karizmatikus vezetésű országot, pártot nehéz überelni. Pláne a mostani európai helyzetben, amikor valóban nagyon fontos az, hogy kitartsunk az álláspontunk mellett és ne engedjük be a migránsokat - fogalmazott az újságíró, aki szerint ez is igazi üzenet volt Orbán Viktortól. 

Simon János politológus véleménye, hogy Orbán Viktor beszéde kristálytiszta, logikailag követhető volt.
Az, aki nem politizál, nem követi napi szinten az eseményeket, az is tudta értelmezni, hogy mit akar a kormány, és talán azonosulni is tudott vele
- tette hozzá.
ECHO TV - A nemzet hangja - Civil kör
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ