Cover
Belföld
Divat lett az akasztás ellenzéki körökben
2018-02-2607:25
Fidesz-KDNP, fenyvesi zoltán, Stemmer István, mszp, jobbik, Márki-Zay Péter
„Dögölj meg a párttársaiddal együtt! Anyád már holnap járjon miattad feketében!” – többek közt ezt üzente egy Veszprém megyei szocialista őskövület Fenyvesi Zoltánnak, az ajkai-tapolcai körzet Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltjének. Az esetről a PestiSrácok.hu számolt be, hozzátéve, hogy a kéretlen Facebook-üzenet éppen a kommunista diktatúra áldozatainak emléknapján landolt Fenyvesi Zoltán fiókjában. A portál megemlít egy korábbi incidenst is. Akkor szintén Fenyvesi Zoltánt fenyegették meg. 
(...) Most dögölj meg a párttársaiddal együtt! Anyád már holnap járjon miattad feketében!
- ezt üzente a szocialista politikus Stemmer István a Fidesz-KDNP 3-as országgyűlési választókerületében induló jelöltjének, Fenyvesi Zoltánnak. Éppen a kommunizmus áldozatainak emléknapján - jegyzi meg a portál. 
 
Stemmer István nyugalmazott katona, az MSZP egyik pápai erős embere, aki az utóbbi hónapokban igencsak aktív a közösségi portálon közéleti kérdésekben. Megosztásai arra utalnak, hogy miközben a jobboldali politikusok ellen erőszakot alkalmazna, addig például az előzetes letartóztatásban ülő, köztörvényes bűncselekményekkel gyanúsított szocialista Czeglédy Csaba sorsa kifejezetten aggasztja.

Stemmer, aki megyei MSZP őskövületének számít, a bűnszervezetben elkövetett hat és fél milliárdos csalással gyanúsított ügyvéd kiszabadulásáért szorít, közben Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár édesanyját gyalázza, a miniszterelnököt pedig barátai javaslatára hólapáttal várná, ha becsengetne hozzá - írta a PestiSrácok.hu
Forrás: Facebook/PestiSrácok.hu
Fenyvesi Zoltán, a Fidesz ajkai-tapolcai választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje nem először kapott durva fenyegetést. Karácsony után egy róla szóló cikk megosztása alá egy tapolcai ellenzéki szimpatizáns, Pál József (aki Stemmer Istvánhoz hasonlóan szintén nyugalmazott katona) a felakasztására tett javaslatot.

Emlékezetes, az utóbbi időben számtalan ellenzéki politikus utalt kormánypárti politikusok kivégzésére.

Legutóbb Üveges Tibor, a Jobbik bajai elnöke fenyegette meg akasztással a fideszes Zsigó Róbertet. Korábban pedig a tegnapi hódmezővásárhelyi polgármesterválasztást megnyerő Márki-Zay Péter beszélt akasztásról egy lakossági fórumon.

PestiSrácok.hu/ECHO TV - A nemzet hangja 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ