Cropped landscape
Sport
Győzni kell a spanyolok ellen
2018-02-2617:50
Győzelemre készül hazai pályán a magyar női asztalitenisz-válogatott Spanyolország ellen. A keddi csapat Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen Bátorfi Zoltán együttese, ha nem jön közbe sérülés, a legerősebb összeállításában szerepel majd.
Póta Georgina, Madarász Dóra, Pergel Szandra. Ebben az összeállításban lép asztalhoz a magyar csapat az Ormai László Asztalitenisz-csarnokban kedd délután négy órakor a spanyolok ellen.

„Nagyon jó, egységes csapat lesz az ellenfelünk. Nem kiemelkedőek, de mindenkire veszélyesek. Van kínai játékosuk is. De azért papírforma szerint nyernünk kellene” 
– árulta el Bátorfi Zoltán, a női válogatott szövetségi kapitánya stábunknak.
 
Pótát az elmúlt időszakban sérülés hátráltatta, Madarász pedig beteg volt, de a játékosok a hazai pálya előnyét is kihasználva nyerni szeretnének Spanyolország ellen.
 
„Van egy szemcsés játékos, illetve egy balkezes játékos is náluk. Próbálunk mindegyikük ellen készülni. Tudjuk, hogy milyen taktikát kell játszani ellenük” 
 – nyilatkozta Madarász Dóra az Echo TV-nek.
 
Az EB-selejtező csoportban harmadikként ott van Csehország is. A jövő évi franciaországi csapat Európa-bajnokságra a hármas első két helyezettje jut ki.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ