Cover
Sport
Magazin ajánló: Hosszabbítás
2018-02-2615:49
Hosszabbítás minden hétfőn 17:30-tól az Echo TV műsorán.
Csütörtökön, magyar idő szerint kevéssel délután 1 óra után négy magyar fiú sporttörténelmet írt Phjongcshangban. A magyar sport első téli olimpiai bajnokai, a Liu fivérek, Knoch Viktor és Burján Csaba vasárnap aranyéremmel a nyakukban érkeztek haza Dél-Koreából.
 
Két férfi csapatunk, a Veszprém és a Szeged, illetve a hölgyeknél a Ferencváros is pályára lépett a hétvégén. A kézilabda Bajnokok Ligájában a csoportkör, illetve a középdöntő is a vége felé közeledik, márpedig ilyenkor már minden mérkőzésnek duplán nagy a jelentősége.
 
A január a magyar teniszsikerektől volt hangos, így a múlt heti budapesti WTA-tornától, pontosabban Babos Tímeától joggal várhattuk, hogy a februári folytatás is fényesre sikerül. Aztán mégsem így történt...
 
A múlt héten Győr adott otthont a sportlövők 10 méteres Európa-bajnokságnak. A légfegyveres kontinensviadalon több szabályváltozás és újítás is debütált. 
 
Március 25-én Melbourne-ben elkezdődik a Forma-1-es világbajnoki sorozat 2018-as idénye. Egy hónappal a rajt előtt az istállók megmutatták a világnak, hogy az idén milyen autócsodákkal vágnak neki a sorozatnak.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ