Cropped landscape
Belföld
Sajtóklub: Március 15-én újra Békemenet + TELJES ADÁS
2018-02-2621:24
sajtóklub, bayer zsolt, bencsik andrás, huth gergely, lovas istván, békemenet
Reményt kaptak, elhiszik, hogy erősek lettek és a mi álmunk szertefoszlott. Mutassuk meg, hogy vagyunk egy páran! - ezekkel a szavakkal hirdette meg Bayer Zsolt a Sajtóklubban a következő Békemenetet, amely március 15-én lesz. Gyülekező 12 órától a Bem szobornál, majd átvonulnak a Kossuth térre, ahol közösen hallgatják meg Orbán Viktor ünnepi beszédét. Bencsik András hozzátette: 2012-ben is ez volt az válasz, hinnünk kell a szeretet és az összefogás erejében. Amit létrehoztunk, meg kell védeni - hangsúlyozta a Demokrata főszerkesztője.
A műsorban szó volt a hódmezővásárhelyi választásról is. Bencsik András szerint egy volt fideszes verte meg a jelenlegi fideszes jelöltet, "ez így jópofa, de ennyire nem laza a helyzet." A Demokrata főszerkesztője szerint a kérdés az, hogy kik és kinek akartak üzenni? Nem tudni, hogy mi az elégedetlenség oka a háttérben - tette hozzá.
Lovas István elismeri, hogy ez egy óriási győzelem a "másik" oldalnak, de megjegyzi, hogy egy jobboldali, keresztény, nagycsaládos ember győzött. "Az ellenzéknek nem nagyon van olyan embere, akit a legtöbben hitelesnek tartanak és jobboldali, így ez a modell nem vihető át Budapestre vagy más körzetekre" - mondta az újságíró.
Huth Gergely arról a gyűlöletről beszélt, amit az RTL klub és a 444 szít évek óta. "Van egy óriási alulról jövő düh a kormánnyal szemben, amit nem biztos, hogy a helyén kezelünk" . jegyezte meg.
A tegnapi választási győzelem következménye, hogy a mai hírek szerint az LMP is beadja a derekát és hajlandó a Jobbikkal és az MSZP-DK-val tárgyalni.
Ez gyomorforgató, de valószínűleg akkora külföldi nyomás lehet rajtuk, hogy mégis megcsinálják, ráadásul ez Hódmezővásárhelyen be is jött. Országosan viszont más a helyzet, hiszen simán lehet, hogy az MSZP vagy az LMP kiesik a parlamentből, ha pedig nem léptetik vissza, akkor meg hogyan magyarázzák meg egy Jobbik szavazónak, hogy neked most a szocialista jelöltre kell szavaznod, nem a mi kamujelöltünkre
- tette fel a kérdést a PestiSrácok főszerkesztője.
ECHO TV - A nemzet hangja - Sajtóklub
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ