Cropped landscape
Belföld
Fidesz: Karácsony Gergely polgármesterként sem állna a Soros-terv útjába
2018-02-2712:08
Karácsony Gergely, Zugló polgármestereként is bizonyította, hogy nem állna a Soros-terv útjába - mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője kedden újságíróknak.
Mint kifejtette: Karácsony Gergely nemcsak a kerítést bontaná le, hanem az általa vezetett zuglói önkormányzatnál olyan migránsbarát javaslatok születnek, illetve olyan rendezvényeket tartanak, amelyek lényegében a Soros-tervhez tartoznak. 
    
Hozzátette: Karácsony Gergely volt az, aki 2015-ben a migránsválság kezdetekor, elsőként ingatlanokat ajánlott fel a bevándorlókat segítő szervezeteknek, és felszólította az önkormányzatokat, hogy újítsák fel, nyissák meg a laktanyákat és helyezzék el ott a migránsokat. Próbálkozott olyan javaslattal is, amelynek alapján a migránsok lakást kaptak volna Zuglóban - mondta. 
    
Kitért arra is, hogy kedden kezdődik Zuglóban egy olyan több hónapos migránsbarát rendezvénysorozat, amelyet az a Menedék Egyesület szervez, ahol korábban Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje is dolgozott. Az egyesület vezetője pedig azt mondta, hogy a migránsok jobbak, mint a magyarok - idézte fel Buda Gyula. 
    
A kormánypárti politikus megjegyezte: teljesen egyértelmű, Karácsony Gergely tanácsadó testületei tele vannak Soros embereivel, ő maga is Soros embere és együtt akarják lebontani a kerítést, együtt akarják végrehajtani a kvótát, megvalósítani a Soros tervet.

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ