Cropped landscape
Belföld
Keménymag: Vona a müezzinhez és Macronhoz is vonzódik
2018-02-2721:45
Vona Gábor nyílt levelet írt Emmanuel Macronnak, hogy kormányra kerülése esetén, hogyan reformálnánk meg közösen az Európai Uniót. A Keménymag vendégei: Ambrózy Áron, a liberális botránykrónikák szerkesztőbizottsági elnöke, Apáti Bence, a jobbra táncolás művésze, Megadja Gábor, a konzervatív helyzetgyakorlatok Bud Spencere és Jeszenszky Zsolt, a közéleti bunyók Terence Hillje.
A Jobbik elnökének üzenetét a közéleti B-közép csapata is értékelni akarta, ám ekkor váratlan dolog szakította meg a beszélgetést:
A Jobbik elnöke nemcsak a müezzinhez, hanem a francia elnökhöz is vonzódik. Kedveli Emmanuel Macront annyira, hogy már egyoldalúan levelezik vele. Vona Gábor politikai értelemben felajánlkozik, hogy csatlakozik a francia elnök konzultációjához.

A Facebookon található nyílt leveléhez tartozó üzenetet ITT elolvashatja. 

Megadja Gábor:

Most amiért a "Macaroni" küzd, az gyakorlatilag az, amiért a franciák már küzdenek egy ideje, hogy ne egy nyaralóhely legyenek Berlin mellett, jelentőséget akarnak maguk mellett feltüntetni. 
Hozzátette, szerinte addig tart majd a konzultáció amíg az emberek egyet nem értenek. Ambrózy Áron felvetette annak a kérdését, hogy ebben miként szeretne részt venni Vona Gábor?
 
Megadja Gábor szerint a francia külvárosokban végig mehetne olyasmi felkiáltásokkal mint: „Csak Allah-tól félünk”, ezeknek biztosan nagy sikere lenne. 
 
A műsor további részében a Keménymag B-Közepe Kelemen Anna visszalépését is véleményezi. 

A teljes adás: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Keménymag
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ