Cropped landscape
Belföld
Puskás Imre: A támogatóink bizalmát továbbra is élvezzük Vásárhelyen
2018-02-2720:47
Puskás Imre szerint a Fidesz továbbra is élvezi támogatóinak bizalmát Hódmezővásárhelyen. A Fidesz szóvivője beszélt a vasárnapi választásról is Napi aktuális című műsorunkban. Hozzátette összerendeződni látszik egyfajta Soros- lista, ugyanis az ellenzéki pártok egymást keresik az összefogásra. 
A hódmezővásárhelyi időközi választásról így vélekedett Puskás Imre:
Nem érdemes ezt az időközi választást nem szabad a súlyánál jobban felemelni, egy komoly megyejogú városban történt ez a választás, tudjuk, hogy nagy küzdelem volt. Nagy médiafigyelem övezte, ami ezáltal mindenki szemében emelte az érdeklődést és a súlyát. Az eredmény pedig ismert egy függetlenként induló jelölt nyerte a választást.
A Fidesz szóvivője szerint a támogatóik bizalmát Vásárhelyen is élvezik:
Puskás Imre az ellenzéki összefogásról: 
Azt látjuk, hogy az ellenzéken belül folyton ez a „húzd meg – ereszd meg” történik. Időnként azt mondogatják egymásnak, hogy össze kell fogni, aztán mindenféle kígyót és békát mondanak egymásra. Ez a folyamat most talán felgyorsulhat, hirtelen összerendeződni látszik az ellenzéki koalíció, ennek a lényege pedig, hogy amit mi fontosnak tartunk, az ellen történik mindez. Ezért mondjuk, hogy ez egyfaja Soros-lista összerendeződése történik most, amikor az ellenzéki pártok ebben a castingban keresik egymást.
A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ