Cropped landscape
Belföld
Razzia: Mikor kerülhet pont a lúgos orvos ügyére?
2018-02-2718:39
razzia, Kúria, lúgos orvos
Kilenc évet kapott a "lúgos orvos", a táblabíróság szerint B. Krisztián volt az, aki maró vegyi anyaggal csonkította meg volt barátnőjét. Az ügynek még nincs vége, ismét a Kúria mondja majd ki a végső szót.
B. Krisztián korábban nyilatkozott a Razziának, akkor azt mondta, hogy a rendőrség rossz nyomon járt. Azzal védekezett, hogy a támadás idején helyszínbejáráson volt a munkahelyén, ezt tucatnyi tanúval igyekezett igazolni. "A rendőrség nem nézte meg a részleteket, nem járt utána, hogy ez egy lezárt kapcsolat volt, felületes információknak tulajdonítottak nagy jelentőséget" - mondta a "lúgos orvos". A férfi addig bizonygatta ártalmatlanságát, amíg bűnösségéről sikerült meggyőzni a bíróságot. A másodfokú bíróság ítélete szerint a vádlott semmilyen észszerű magyarázatot nem adott arra, hogy mi értelme volt a helyszínbejárásnak.

Erika jogi képviselője elégedett, hogy B. Krisztián bűnösségét újra kimondták, de tovább harcol, hogy harmadfokon eshetőlegesen elkövetett emberölés kísérletében mondják ki bűnösnek. "Mi nem években gondolkodunk, hogy mennyi év a helyes büntetés. A bűnösséggel elégedett vagyok, de a helyes minősítésért szeretnék harcolni" - mondta Gál András. A büntetőeljárás a Kúrián folytatódik.
ECHO TV - A nemzet hangja - Razzia
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ