Cropped landscape
Belföld
Morvai Krisztina: Szemkilövetőkkel egyezkedik a Jobbik
2018-03-0821:07
morvai, krisztina, jobbik, mszp, dk, együttműködés, békemenet, EP, migráns
Morvai Krisztina felhívására több volt jobbikos is úgy döntött, hogy részt vesz a Békemeneten. A valaha radikális elveket valló párt EP képviselője szerint ellenzéki győzelem esetén ez lenne az utolsó alkalom, amikor nemzeti érzelmű, bevándorlásellenes magyar emberek tömegesen az utcára mehetnek.
Morvai Krisztina azt mondta, 2009 március 15-én közvetlen közelről fújták az arcába a rendőrök a könnygázt. Úgy gondolja, ugyanez várna azokra, akik a migrációpártiak hatalomra kerülése esetén az első tízezer betelepített miatt az utcán próbálnának tiltakozni. Emiatt a következő öt hét és az április 8-i országgyűlési választás sorsdöntő lesz a magyarság számára - tette hozzá a képviselő.

Morvai Krisztina elmondta, ha lett volna befolyása a párt döntéseire, akkor biztos nem engedte volna, hogy akár közvetve is egyeztessen a Jobbik a DK-val vagy az MSZP-vel. Hozzátette: sokkal átláthatóbbá és nyilvánosabbá kéne tenni a pártok közti együttműködési tárgyalásokat.
Hát hol voltak kardlapozások, vízágyúzások, szemkilövetések, száz embernek súlyos, maradandó sérülések okozása, jogtalan előállítások? 2002-től 2010-ig folyamatosan ez ellen harcoltunk
- emelte ki Morvai Krisztina.

Aláhúzta: teljesen mindegy, hogy DK vagy MSZP, amikor együtt voltak hatalmon, együtt voltak felelősök a demokráciának, az emberi jogoknak a totális sárba tiprásáért. 
A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ