Cropped landscape
Sport
Pontkirályként távozik dél-koreai csapatától Pádár 
2018-03-1213:29
Lejátszotta utolsó mérkőzését dél-koreai csapatában Pádár Krisztián. A magyar válogatott röplabdázó két szezont töltött a szöuli Woori Card Wibee együttesénél.

- Perjési Tamás. 
Az elmúlt két évben egy szöuli csarnok volt az otthona Pádár Krisztiánnak, hiszen a csapata ott játszotta a hazai mérkőzéseit. A búcsúmeccsére azonban idegenben került sor Incheonban, a fővárostól nem messze. A csapata pedig Krisztiánnak sima 3-0-s győzelmet aratott. Nem is csoda, hogy a szurkolók a mérkőzést követően alig akarták elengedni a buszhoz Krisztiánt, hiszen a magyar válogatott játékos volt az elmúlt időszakban a liga egyik legjobbja. Mindenki fotózkodni akart vele és mindenki aláírást szeretett volna kérni tőle. A liga egyik legjobbja volt, hiszen idén ő lett a pontkirály, illetve a kupának is ő lett a legértékesebb játékosa. Az egykori sereghajtó csapatából pedig kupadöntőst csinált és idén is a rájátszásért küzdöttek.
 
Pádár Krisztián üzent a magyar paralimpiai sportolóknak is. Nagyon sok sikert kívánt nekik a versenyeken.
 
Azt még nem tudni, hogy hol folytatja pályafutását Pádár. A dél-koreai szabályok szerint a második szezon után a csapatnak nincs lehetősége hosszabbítani légiósával, csupán akkor, ha a játékos elmegy a draftra és kiválasztja jelenlegi együttese újból. Ehhez azonban Pádárnak még szabadnak kell lennie, amikor a Woori Card Wibee választhat. Erre viszont nagyon kevés az esély. Így valószínűbb, hogy a 21 éves játékosnak új munkaadója lesz. Az is előfordulhat, hogy csupán országon belül vált klubot, de japán és európai kérői is akadnak. Pádár várhatóan egy hónapon belül dönt jövőjéről.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ