Sport
A hétvégén eldől a Magyar Kupa sorsa
2018-03-1318:55
Triplázhat a Békéscsaba, több, mint tíz év után döntőben a Kazincbarcika. Hétvégén rendezik a röplabda Magyar Kupa döntőjét. Szombaton a férfi, míg vasárnap a női helyosztókat láthatják az Érd Arénába kilátogatók.
A férfiak döntőjében a tavalyihoz képest kicserélődtek a csapatok. A Szolnok és a Pénzügyőr helyett a Kecskemét és a 11 év után újra fináléba jutó Kazincbarcika csaphat össze. A hölgyeknél is van változás, hiszen az előző két évben a Békéscsaba és a Vasas döntőzött, idén azonban a fővárosiak helyett a Nyíregyháza lehet ott a döntőben. Az egyesület ráadásul kevesebb, mint egy héttel a kupameccs előtt, hétfőn, Hollósy László személyében, új vezetőedzőt igazolt.
 
„Tegnap tudtuk meg, hogy érkezik, és holnap lesz az első edzésünk vele. Szerintem ez pozitívumot adhat a csapatnak, megerősíthet minket és nagyon várom, hogy milyen lesz vele egy edzés"
 -  nyilatkozta a Fatum-Nyíregyháza játékosa, Tóth Fruzsina.

 A nyíregyháziaknak nem lesz könnyű dolguk, a Békéscsaba ugyanis győztes formában érkezik a meccsre, akik az elmúlt hétvégén megvédték címüket a MEVZA-kupában. Erre készülnek a Magyar Kupában is, ahol sorozatban harmadszor nyernének és ha ez sikerülne, a szabályok értelmében megtarthatnák a vándorserleget.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ