Cropped landscape
Sport
Igazi sztárként ünnepelték a magyar röplabdázót
2018-03-1314:35
Igazi sztárként ünnepelték és búcsúztatták a magyar válogatott röplabdázót, Pádár Krisztiánt Dél-Koreában, miután lejátszotta utolsó mérkőzését szöuli csapatánál. A kiváló játékos az elmúlt két évben egy egészen új kultúrába csöppent, ahol rendre három-öt ezer ember előtt, teltházas meccseken szerepelhetett és gyakorlatilag akárhova ment a tíz milliós fővárosban, mindenütt megismerték és köszöntötték.
Sok szurkoló ünnepelte Pádár Krisztiánt utolsó meccse után a Woori Card Wibee együttesénél. Pedig idegenben játszott a csapat, de így is rengetegen akartak elbúcsúzni a bajnokság pontkirályától, az öltözőbe is alig akarták beengedni. A csarnokon kívül pedig mint egy popsztárt, úgy rohanták meg a rajongók Pádárt. 

„Szöulban bárhova megyünk, igazából rendszeresen nagyon sokan. Nyilván ez annak is köszönhető, hogy az a hazai csarnokunk. A csarnok környéke tele van plakátolva velünk”
– mondta a magyar válogatott röplabdázó az Echo TV Dél-Koreában tartózkodó tudósítójának. 

 A metróban is elsősorban Pádárral reklámozzák a csapatot, még életnagyságú fényképével is lehet fotózkodni. Mindezt egy számára teljesen ismeretlen, új kultúrában érte el, ahol mások az edzések is, mint Európában és az edzők sem olyan közvetlenek. 

„Távolságtartó, de jó kapcsolatom volt az edzővel. A játékosokkal kimondottan jó kapcsolatom van, nagyon rendes mindegyikük. Annyi megnehezítette a dolgomat, hogy senki nem beszél angolul. Én viszont valamennyit koreaiul megtanultam így a két év alatt”
 – tette hozzá Pádár.

 Hogy hol folytatja Krisztián, várhatóan a következő hónapban derül ki. Vannak kérői Dél-Koreából, Japánból és Európából is.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ