Cropped landscape
Sport
Veretlenek csatája a BOK Sportcsarnokban
2018-03-1321:06
Április 6-án harmadik alkalommal rendezik meg a Bellator MMA küzdősport gálát Budapesten, olyan fiatal, veretlen harcosok csatájával, akik továbbra is hibátlanok maradnának a pályájukon.
Az este főmérkőzését a pehelysúlyú Borics Ádám vívja az utolsó pillanatban a mérkőzést lemondó James Gallagher helyére beugró görög Manuel Gaxhja ellen. Az olimpiai bajnok birkózó Növényi Norbert fia, a 18 éves ifjabb Növényi Norbert második profi mérkőzésén lép ketrecbe, és hazai közönség előtt először a Bellator gáláján mutatkozhat be.
 
„Én nem akartam, hogy versenyezzen, de egyébként ezt ráhagytam a gyerekre, döntse el, hogy mit akar csinálni. Azt mindenáron akartam, hogy sportoljon, én tudom azt, hogy milyen kemény munka kell, lemondások, sok fájdalom és szenvedés szükséges ahhoz, hogy az ember válogatott szinten legyen” 
 - mondta Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó.
 
A rendezvényen az MMA mellett kick-box mérkőzéseket is rendeznek, valamint ismét kesztyűt húz a legendás harcos Alexey Ignashov is. A Bellator 196 gálát április 6-án rendezik a BOK-csarnokban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ