Cropped landscape
Belföld
Békemenet - élő közvetítés ma 12.00-től az ECHO TV-n
2018-03-1410:38
echo tv, március 15, békemenet, orbán viktor
Március 15-én rendkívüli műsorrenddel jelentkezik az ECHO TV. A déli Híradó után a Napi Aktuális különkiadása kezdődik, aminek keretén belül élőben követhető végig a Békemenet útvonala a Bem szobortól egészen a Kossuth térig. 14 órától Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédét láthatják az ECHO TV nézői.
Bayer Zsolt az ECHO TV-n jelentette be a Békemenetet, amiről a Magyar Idők mai számában azt írta, hogy mások "nyitott társadalomról, kevert társadalomról álmodnak, ahol nincsenek határok, nemzetek, családok, hagyományok és hagyományos nemek, ahol nincsen semmi, csak a másság, ahol polgárjogot nyer minden deviancia és száműzetik a normalitás. Mi a békemenet célja? Hogy mindez ne valósulhasson meg. Mi a választás tétje? Hogy ők ne foghassanak hozzá a megvalósításhoz" - zárta gondolatait Bayer Zsolt.

Stefka István a Békemenet egyik alapítója a Napi aktuálisban elmondta, hogy a nemzet szuverenitásáról, a nemzeti értékeinkről, a több mint ezer éves hagyományaink és a kereszténység megőrzéséről szól a Békemenet. A vele készült beszélgetés itt nézhető vissza.

ECHO TV
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ