Cropped landscape
Belföld
Dömötör Csaba: Az MSZP gyakorlatilag egy terroristát véd
2018-03-1421:16
Bárándy Péter, Ahmed H. védőjének visszahívását követeli az MSZP-től Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. A politikus Napi aktuális című műsorunkban a terrorizmussal vádolt férfi ítélete kapcsán azt mondta: bizonyítást nyert, hogy Ahmed H. bűncselekményt követett el. 
Az ítélet olyan szempontból beszédes, hogy a bűncselekmény tényét megerősítette. A Helsinki Bizottság nemcsak ebben az ügyben volt aktív, hanem véd egy olyan terroristát is, aki korábban több évet ült a saját hazájában terrorista cselekedetek miatt. 

Az Ahmed H. ügyben azért az ember gyakran elcsodálkozik egyrészt a politikai aktivista csoportok, valamint a pártok tevékenységén. Nagyon sok olyan külföldről pénzelt szervezet van Magyarországon, amely mindvégig követelte a férfi szabadon engedését, miközben teljesen egyértelmű volt, hogy kövekkel támadt a rendőrökre – mondta Dömötör Csaba. 
Minden államnak kötelessége az ilyen típusú támadások ellen fellépni. Az egészen megdöbbentő, hogy a védőügyvédje egy volt szocialista miniszter, nem véletlen, hogy a kormány államtitkára a mai napon felszólította Karácsony Gergelyt, aki az MSZP miniszterelnök-jelöltje, hogy vonják vissza Bárándy úrnak a megbízását. Győzzék meg őt arról, hogy ne vállalja a továbbiakban Ahmed H. képviseletét, mert gyakorlatilag ezzel az MSZP egy terroristát véd
- hangsúlyozta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Ahmed H. peréről itt olvashat bővebben.

A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ