Cropped landscape
Belföld
Fidesz: Április 8-án minden szavazatra szükség van Magyarország védelmében
2018-03-1416:11
fidesz, április 8., 2018-as országgyűlési választás, Hidvéghi Balázs, soros györgy
A Fidesz szerint április 8-án mind az egyéni, mind a listás szavazatokra szükség van, hogy megvédjék Magyarországot a Soros György által támogatott bevándorláspárti ellenzékkel szemben. 
Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója a Fidesz Facebook-oldalán közzétett videóban azt mondta, a napokban lezárul a Fidesz kampányának első szakasza, amelynek a támogatói aláírások összegyűjtése volt a célja. Több tízezer aktivista jutott el több millió választópolgárhoz, és a Fidesz minden más pártot megelőzve elsőként teljesítette a jelöltállításhoz szükséges feltételeket. 
    
Mint mondta, arra kérik az embereket, hogy április 8-án mindkét szavazatukkal a Fideszt támogassák: szavazzanak a Fidesz jelöltjeire és szavazzanak a Fidesz listájára! 
Ennek érdekében kétféle plakátot is elhelyeznek a közterületeken. A plakátok egyik típusán a Fidesz-KDNP listavezetője, Orbán Viktor miniszterelnök lesz látható, a másik típusú plakátokon pedig az egyéni jelöltek. 

Hidvéghi Balázs hozzátette, a választások tétje változatlan: 

vagy bevándorlóország leszünk, vagy megmaradunk magyar országnak. Soros György jelöltjei lebontanák a kerítést és engedve a brüsszeli akaratnak végrehajtanák a betelepítéseket. 
Nekünk azonban Magyarország az első, és Orbán Viktor jelöltjei meg fogják védeni Magyarországot! Erről szavazunk április 8-án - tette hozzá. 
Facebook/MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ