Cropped landscape
Belföld
Fidesz: Hadházy távozzon a közéletből!
2018-03-1413:18
fidesz, hadházy ákos, LMP, Halász János
A Fidesz ismét arra szólítja fel Hadházy Ákost, az LMP társelnökét, hogy távozzon a közéletből - közölte a Fidesz-frakció szóvivője a közmédiával szerdán.
Halász János azt mondta: Hadházy Ákos kedden újabb hazugságokba bonyolódott azért, hogy leplezze embertelenségét, amivel nyugdíjas szomszédja életét megnyomorította.

Hozzátette: a napokban kiderült, hogy Hadházy Ákos az elmúlt években minden eszközzel megpróbálta megszerezni idős szomszédja társasházi lakását, az LMP-s politikus semmitől sem riadt vissza annak érdekében, hogy "kisemmizze a nyugdíjast". Elzáratta a vizét, letiltatta a nyugdíja egy részét, 20 ezer forintot vonatott le a beteg férfi 70 ezer forintos nyugdíjából, miközben ő maga 20 milliót költött luxushobbijára, a magánrepülőgép-vezetésre - sorolta Halász János. 

Közölte: az idős ember végül kórházba került és a napokban elhunyt. A Fidesz-frakció szóvivője kiemelte: az idős férfi lánya megerősítette, hogy az LMP-s képviselő folyamatosan "sanyargatta" az apját a lakás megszerzése érdekében. Hadházy Ákos az anyagi haszon reményében "különös kegyetlenséggel járt el" egy idős emberrel szemben. Ez embertelenség, ezért Hadházy Ákosnak távoznia kell a közéletből" - fogalmazott.

Hadházy Ákos mindent tagad és hazugnak nevezte elhunyt szomszédja lányát. A nőt perrel fenyegette meg.  

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ