Cropped landscape
Belföld
Már egy éve készülnek a Békemenet ellen Soros emberei
2018-03-1416:39
soros györgy, gulyás márton, békemenet, 2018-as választás, Vágó Gábor, LMP, szél bernadett
A Tűzfalcsoport nevű portál dokumentumokat közölt arról, hogy a Soros emberei már egy éve szervezkednek annak érdekében, hogy a választások befolyásolásával megbuktassák a kormányt. Korábban arról is cikkeztek, hogy a politikai motivációjú álcivilek provokációval, nyílt és agresszív támadásokkal készülhetnek az áprilisig hátralévő időben, minden mindegy alapon. A portál arról is írt, hogy Sorosék nyomás alá akarják helyezni a nemzeti kézben lévő sajtótermékeket, a közintézmények és a köztestületek vezetőit.
Soros György hazai hálózata az áprilisi választást megelőző hetekben és napokban komoly provokációkra, nyílt és agresszív támadásokra készülhet a közszolgálati média, a jobboldalinak tartott médiatermékek, valamint közintézmények ellen – írja a Tűzfalcsoport

Az oknyomozó portál információi szerint, a március 15-i Békemenet kiemelt célpontja Soros civiljeinek. 
A Tűzfalcsoport birtokába olyan dokumentumok kerültek, amelyek a Soros Györgyhöz köthető civilek találkozóján készültek. Ezekben az iratok készítői világossá teszik mindenki számára, hogy: 

 • célpontnak nevezik politikai ellenfeleiket 
 • kiemelt célpont számukra a kormánypárti sajtó 
 • blokád alá akarják vonni a közszolgálati médiát 
 • festékkel akarnak összemázolni közintézményeket 
 • tüntetéseket és sztrájkokat akarnak kiprovokálni 
 • el akarnak némítani televíziókat 
 • le akarják zárni az egész várost [Budapestet] 
 • a miniszterelnök családját sem kímélnék [a háza előtt akarnak tüntetni] 
 • egyetemeket és közintézményeket akarnak elfoglalni 
 • be akarnak vegyülni a békemenet tagjai közé és ott provokálni
Tűzfalcsoport blog
A Tűzfalcsoport hozzáteszi, ahogy a kedden nyilvánosságra hozott dokumentumok, úgy ez is 2017 áprilisában készült. 
A portál szerint egyértelmű, hogy Soros György hazai hálózata egy éve szervezkedik annak érdekében, hogy számukra kedvezően alakuljon az az április 8-i választás eredménye. A dokumentumból kivehetők azok az akciók, amelyek már megvalósultak. A Tűzfalcsoport ide sorolja

a Soros által kitűnően megfizetett Gulyás Márton festékes akcióit, a szintén sorosista Papp Réka Kinga és különböző hivatásos zenekarok által is összedobott kormányellenes dalocskákat, valamint a gimnazista diákok utcai demonstrációkba való bevonását és Áder János köztársasági elnök előadásainak megzavarását is.
A blog birtokába kerültek olyan dokumentumok is, amelyek több tucat szervező nevét tartalmazzák. Hozzáteszik, hogy az Aurórában tartott sorosista szeánszok résztvevőiről adatvédelmi okok miatt nem közölhetnek semmit.

Egy nevet azonban kiemeltek, az LMP-ben újra aktivizálódó Vágó Gáborét, aki a napokban azzal került a sajtóhírekbe, hogy állítólag már magánlakásokba is szeretne migránsokat telepíteni. Az Origo korábban arról írt, hogy Vágó Gábor visszatért a pártpolitika világába. A hírt Szél Bernadett Facebook-oldalán jelentették be. A videóból kiderült, hogy az LMP őt indítja a kecskeméti körzetben áprilisban. 

Az Origo emlékeztet, hogy Vágó 2014-ben azért hagyta faképnél a zöld alakulatot, mert komoly nézeteltérése alakult ki Schiffer András, akkori pártvezetővel és az önálló identitás megőrzésére törekedő politikájával. Az LMP-ből kiszorult politikus a Soros György érdekeltségébe tartozó Átlátszónál helyezkedett el, és ezzel párhuzamosan kormányellenes aktivistaként is hírnévre tett szert, de politikai ambíciói mindig is nyilvánvalóak voltak. 
Facebook
A Tűzfalcsoport információi szerint a Soros Györgyhöz köthetői hazai szervezetek a választásig erőteljes támadást intézhetnek a nemzeti kézben lévő média ellen is. 
A külföldről finanszírozott szervezetek és személyek így akarhatják befolyásolni a választási kampányt és a választás eredményeit is 
– tette hozzá az oknyomozó portál. A Soros-lobbi nagy nyomást helyezhet továbbá a közintézmények és a köztestületek vezetőire is. Szerintük ezek a módszerek Saul Alinsky, kommunista-közeli gondolkodó szellemét idézik. 

Szervezkedik a Soros-világ 

A magukat civilnek hazudó aktivisták politizálni akarnak, ezért külföldről hoznának támogatókat maguk mellé, uralni akarják a közbeszédet, erődemonstrációra és sztrájkokra készülnek, befolyást akarnak szerezni médiatermékek felett és Alinsky módszereivel szerveznének tüntetéseket, utcára vinnének gimnazistákat – erről írt tegnap a Tűzfalcsoport

Szerintük ezeknek az akcióknak a jelenlegi kormány megbuktatása, és az elért politikai eredmények lebontása a célja. 
Ide és ide kattintva elérhetőek azok a Google Dokumentumok, amelyeket időnként nyílttá, időnként pedig titkossá tesznek a Soros-hálózat aktivistái. A dokumentumok 2017 áprilisától nyújtanak betekintést a bevándorláspárti üzletember hazai hálózatának belső működésébe. Ez volt ugyanis az első hónap, az úgynevezett „bemutatkozó kör", amikor a Soros-közeli Peták Péter és a Szél Bernadett bizalmasaként számon tartott, Sebály Bernadett szoros felügyelet alá vonta a tüntetésekről és a különböző civilnek álcázott csoportokból bevonzott ellenzéki aktivistákat. A feljegyzés Peták Péter mentori szerepének rögzítésével és Sebály Bernadett felszólalásával kezdődött.
Tűzfalcsoport blog
Sebály a Civilizáció nevű csoportosulás nevében vett részt az eseményen. Ez az a csoport, amelynek jelenleg 264 olyan szervezet, médiatermék, vagy egyéb szervezet a tagja, amelyeket leginkább Soros György támogatása és a bevándorlás pártolása forraszt egységbe. A megbeszélésen részt vett egy olyan középiskolai tanárnő is, aki a poligámia propagálása mellett állandóan tüntetéseket szervez, és feszültséget szít a magyar oktatási rendszerrel kapcsolatos diskurzusban.

A Tűzfalcsoport arról is írt, hogy a Soros által támogatott kiképzéseken rendszeresen használják az úgynevezett World Cafe-módszert. Ennek az a lényege, hogy 
a nagyobb csoportok asztaltársaságokra bomlanak, és minden asztalnál más-más témát bontanak ki, majd a szereplők témát vagy asztalt váltanak. 
Feltehetően véletlen, hogy a Momentum nevű párt is ugyanezt a módszert használja lakossági fórumain.
Tűzfalcsoport blog
A fenti módszerrel ezek a politikailag motivált álcivilek olyan nyílt és egyértelmű politikai cselekvések irányába indultak el, mint: 

 • szervezett mozgósítás 
 • a közbeszéd uralása 
 • erődemonstráció 
 • külföldi civilek bevetése 
 • közös tüntetés politikusokkal 
 • a kormány támogatottságának erodálása 
 • sztrájkok szervezése 
Az oknyomozó portál kiemelte, hogy a saját maguk számára készített feljegyzésben pirossal emelték ki és célként fogalmazták meg a Nemzeti Együttműködés Rendszerének lebontását, azaz a függetlenség minimális látszatára sem ügyeltek.

Tűzfalcsoport/Origo
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ