Cropped landscape
Belföld
Már egy éve készülnek a Békemenet ellen Sorosék
2018-03-1410:32
békemenet, soros györgy
A Tűzfalcsoport birtokába került dokumentumokból kiderült, hogy Soros álciviljei politikai babérokra törnek. Külföldről hoznának kiképzőket és támogatókat maguk mellé, uralni akarják a közbeszédet, erődemonstrációra és sztrájkokra készülnek, valamint befolyást akarnak szerezni médiatermékek felett is. A nyilvánosságra hozott titkosított dokumentumokból kiderül, hogy az álcivilek Alinsky módszereivel szerveznének tüntetéseket és utcára vinnének gimnazistákat is. Kimondott és elismert céljuk a Nemzeti Együttműködés Rendszerének lebontása.
Soros ügynökei az áprilisi választást megelőző hetekben és napokban komoly provokációkra, nyílt és agresszív támadásokra készülhetnek a közszolgálati média, a jobboldali médiatermékek, és a közintézmények ellen. Kiemelt célpontjuk a több százezer embert vonzó, nemzeti elkötelezettségű békemenet, így különösen fontos, hogy a hatóságok megfelelő figyelemmel kísérjék a sorosisták akciózását, valamint fontos az is, hogy a békemenet résztvevői ne üljenek fel Soros magyarországi szálláscsinálóinak, egyszerűen csak hagyják őket figyelmen kívül.

A Soros irányába elkötelezett álcivilek találkozóján készült fenti feljegyzések világossá teszik mindenki számára, hogy:
  • célpontnak nevezik politikai ellenfeleiket
  • kiemelt célpont számukra a kormánypárti sajtó
  • blokád alá akarják vonni a közszolgálati médiát
  • festékkel akarnak összemázolni közintézményeket
  • tüntetéseket és sztrájkokat akarnak kiprovokálni
  • el akarnak némítani televíziókat
  • le akarják zárni az egész várost [Budapestet]
  • a miniszterelnök családját sem kímélnék [a háza előtt akarnak tüntetni]
  • egyetemeket és közintézményeket akarnak elfoglalni
  • be akarnak vegyülni a békemenet tagjai közé és ott provokálni
Ahogy a kedden nyilvánosságra hozott dokumentumok, úgy a fenti is 2017 áprilisában készült. Így világos leltárt lehet készíteni azokról az akciókról, amelyek már meg is valósultak. Beleértve a butácskának tűnő – ám komoly balliberális médiakarriert befutott – akciókat is, mint a Soros által kitűnően megfizetett Gulyás Márton festékes akciói, a szintén sorosista Papp Réka Kinga és különböző hivatásos zenekarok által is összedobott kormányellenes dalocskák.
De megemlíthetjük még a gimnazista diákok utcai demonstrációkba való bevonását és Áder János köztársasági elnök előadásainak megzavarását is – írja a Tűzfalcsoport.
Láthatjuk tehát, hogy eddig még meg nem valósított tervük, a békemenet megzavarása valós veszélyt jelenthet.
Érdemes felhívni a figyelmet arra is, hogy a tegnapi írásukban nyilvánosságra hozott dokumentumokban többször előkerül az erőltetett poénjairól elhíresült Kétfarkú Kutyapárt és annak vezetője is. Láss csodát, a nemzeti ünnepre szervezett ellen-békemenet szervezését pont ez a pártocska vállalta magára.
Az éppen csak országos listát állítani tudó szervezet ehhez az akcióhoz olyan médiatámogatást nyert el a „haladó” sajtótól, amelynek piaci ára csillagászati méretűre rúgna – olvadsható aTűzfalcsoport tényfeltáró írásában.
A Tűzfalcsoport birtokában vannak olyan dokumentumok is, amelyek több tucat szervező nevét tartalmazzák az Aurórában tartott sorosista szeánszokról, de ezeket adatvédelmi okok miatt részletesen most nem közöljük. Annyit azonban elárulhatunk, hogy a listában feltűnik Vágó Gábor LMP-s politikus neve is.
Vágó a napokban azzal került a sajtóhírekbe, hogy állítólag már magánlakásokba is szeretne migránsokat telepíteni. A korábban az Átlátszó nevű, Soros-kitartott bognál dolgozó civil / politikus / újságíró a közösségi médiában többször felhívta a figyelmet az ellen-békemenetre és LMP-s politikus létére, sokszor propagálta már a rivális Kétfarkú Kutyapárt akcióit is. Úgy látszik, a hálózat összeköt – olvasható a Tűzfalcsoport cikkében.

Magyar Idők
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ