Cropped landscape
Belföld
Megérkeztek Budapestre lengyel testvéreink
2018-03-1412:08
lengyel, magyar, vonat, békemenet, keleti, pályaudvar, felvonulás
Megérkezett Budapestre az a vonat, amelyik a Békemeneten résztvevő több ezer lengyelt hozta. A felvonulásra érkezők azt mondták: így szeretnék kifejezni szimpátiájukat és támogatásukat a magyar kormány mellett. Közölték azt is: barátságukról akarják biztosítani a magyarokat, és el akarják mondani, hogy az Európai Unió rossz irányba halad, Orbán Viktor azonban jól kezelte a menekültválságot.
A Keleti pályaudvaron ma ismeretlenek szorítottak kezet és ölelkeztek össze, mint a családtagok, akik rég nem látták egymást. Az „idegen” fogalma ismeretlen volt, az sem számított, hogy nem beszéljük egymás nyelvét. A tekintetekből olvastunk, az üzenetek közvetítéséhez pedig nem volt szükség tolmácsra.

A megható pillanatokat a demokrata.hu élőben közvetítette az interneten. Azonban ezúttal sem csak azok ültek gép elé, akik töltekezni akartak a csodálatos képsorok láttán. Billentyűzetet ragadtak azok is, akiknek a kokárda láttán émelyegni kezd a gyomra. Volt, aki egyenesen azzal vádolta meg az érkezőket, hogy fizetségért cserébe utaztak ide, másnak egyetlen jelző jutott eszébe a videó láttán: „ALJASOK.”

Persze megszokott viselkedés ez a balliberális oldal képviselőitől. Nem kéne meglepődnünk, hiszen a határon túli honfitársainkat is hasonlóképp köpik szembe nap, mint nap. Csak hát egy hazáját szerető magyar mindig reménykedik abban, hogy egyszer az ellentábort is megérinti majd az egészséges nacionalizmus szele. A mai példák azonban azt igazolják, erre bizony még várnunk kell…
ECHO TV / A nemzet hangja - Híradó
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ