Cropped landscape
Sport
Rendkívül motivált az FTC a Puskás ellen
2018-03-1416:10
Rendkívül motiváltak a Ferencváros labdarúgócsapatának futballistái a Puskás Akadémia elleni hétvégi bajnoki előtt. Thomas Doll vezetőedző szerint ugyanis az őszi döntetlen miatt nagyon elszántak a játékosai.
Bár a papírforma szerint a Ferencváros az esélyesebb, tisztelettel és alázattal kell kezelni a Puskás Akadémia csapatát. Ezt mondta Thomas Doll vezetőedző, aki elégedett a játékosai edzésen nyújtott teljesítményével. A labdarúgó OTP Bank Liga tabelláján jelenleg első helyen álló zöld-fehérek utoljára októberben csaptak össze a Puskás Akadémiával, akkor kisebb meglepetésre 1-1-es döntetlen lett a mérkőzés vége.
 
„A játékosaim nagyon dühösek voltak a meccs után, tisztában vannak vele, hogy sok helyzetet kihagytak, amivel fordítani tudtak volna a mérkőzés állásán. Azt gondolom, az a döntetlen extra motivációt ad nekik a hétvégére. Én személy szerint úgy látom, hogy egy sokkal összeszedettebb, jó mentalitású csapat fog szombaton pályára lépni, és ha megteremtjük azokat a helyzeteket, amiket a múltkor nem sikerült, akkor itthon tudjuk tartani a három pontot”
- mondta Doll.
 
 
A Ferencváros-Puskás Akadémia mérkőzés szombaton 19:30-kor kezdődik a Groupama Arénában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ