Cropped landscape
Belföld
Szigetvári Viktor kétharmados győzelmet vizionál
2018-03-1421:16
szigetvári viktor, együtt, jobbik, vona gábor
Egyes körzetekben feláldozná a Jobbikkal kapcsolatos fenntartásait Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje. A politikus az ECHO TV Napi Aktuális című műsorában a koordinált jelöléssel kapcsolatban kifejtette: a Jobbik nélkül is meg tudná nyerni az ellenzék a választást.
Szigetvári Viktor szerint a Jobbik szavazói hajlandóak átszavazni egy független jelöltre, ha ő az egyetlen jelölt. Ez történt Salgótarjánban is, ahol a jobbikos szavazók a szocialista polgármester-jelöltre voksoltak a 2015-ös időközi választáson - tette hozzá az ellenzéki politikus. 

Szigetvári biztos benne, hogy egyes választókerületekben a Jobbiknak is van esélye győzni, a párt ugyanakkor elzárkózik a szövetségtől. A miniszterelnök-jelölt sajnálja, hogy a Jobbik mellett az Momentum és az LMP sem partner az ellenzéki együttműködésben, de szerinte nincs szükség a győzelemhez a Jobbikra. 

Az Együtt politikusa szerint sikerülhet a kormányváltás, de nem egy lépésben. Szigetvári arra is lát esélyt, hogy kétharmaddal győzzék le a Fideszt.
A teljes beszélgetés: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ